Bonus: 50 % reducere pentru toate comenzile mai mari de 100 lei.
Transport gratuit pentru toate comenzile mai mari de 200 lei dupa reducere. Detalii.
Vrei sa stii ce te asteapta in viitor? Vino in UniversulTarotului.ro - ACUM 50% REDUCERE - unde vei gasi seturi, manuale si cursuri de Tarot.

Vrei sa stii ce te asteapta in viitor? Vino in UniversulTarotului.ro - ACUM 50% REDUCERE - unde vei gasi seturi, manuale si cursuri de Tarot.

primul si cel mai mare

magazin virtual cu carti

de Tarot din România

UniversulTarotului.ro

Deutsch

Program de lucru:
Luni-Joi: 9.00 - 16.00
Vineri: 9.00 - 12.00
Contact direct - telefon
0764-19.88.88
0773-89.89.89
HomeHome | Cos de cumparaturi | Ajutor | BONUSNoile bonificatii! | Afiliere | Opinia dvs. | Metode de etalare | Despre noi | Cursuri | Ghicit in Tarot | Contact
Categorii de produse

Sunt Roman! Si sunt mandru de acest lucru! Sau mi-e rusine… Hai România!

 

Bonus

 

 

BONUS

 

- Pentru comenzi mai mari de 100 lei, primiti 50% reducere la toate preturile!!! (Adica platiti doar jumatate din pretul afisat!)

La finalul comenzii se adauga taxele de expediere prin Posta Romana (15 lei) sau Fan Courier (35 lei).

 

Oracolul Lenormand- Pentru comenzi mai mari de 250 lei, primiti 50% reducere la toate preturile!!! (Adica platiti doar jumatate din pretul afisat!) si brosura

Oracolul Lenormand:

 

La finalul comenzii se adauga taxele de expediere prin Posta Romana (15 lei) sau Fan Courier (35 lei).

 

 

 

- La comenzi peste 400 lei, primiti 50% reducere la toate preturile (Adica platiti doar jumatate din pretul afisat!) brosura Oracolul Lenormand si taxele de expediere prin Posta Româna sau Fan Courier sunt platite de noi!

 

Tarotul Talismanele Succesului- La comenzi peste 500 lei, primiti 50% reducere la toate preturile (Adica platiti doar jumatate din pretul afisat!) brosura Oracolul Lenormand, taxele de expediere prin Posta Româna sau Fan Courier platite de noi si setul de Tarot Talismanele succesului cu brosura in limba romana.

 

 

 

- La comenzi peste 900 lei, primiti 50% reducere la toate preturile (Adica platiti doar jumatate din pretul afisat!) brosura Oracolul Lenormand, taxele de expediere prin Posta Româna sau Fan Courier platite de noi, setul de Tarot Talismanele succesului cu brosura in limba romana si setul de Tarot Rider Waite cu brosura in limba romana.

Tarotul Rider Waite in limba romana

 

 

 

- La comenzi mai mici de 100 lei nu se acorda reducere.

 

 

Aceste bonificatii sunt valabile incepand cu data de 9 octombrie 2019.

 

Exemplu de calcul:

- la o comanda de 50 lei nu veti primi nici o reducere si veti achita taxele de posta (15 lei) sau FanCourier (35 lei).
- la o comanda de 100 lei, veti plati 50 lei + taxele de posta sau curier.
- la o comanda de 400 lei, veti plati doar 200 lei! Taxele de posta sau curier le platim noi. Si va facem cadou si brosura Oracolul Lenormand.
- la o comanda de 500 lei, veti plati doar 250 lei! Taxele de posta sau curier le platim noi. Va facem cadou si brosura Oracolul Lenormand si setul de Tarot Talismanele succesului cu brosura in limba romana.
- la o comanda de 900 lei, veti plati doar 450 lei! Taxele de posta sau curier le platim noi. Va facem cadou si brosura Oracolul Lenormand, setul de Tarot Talismanele succesului cu brosura in limba romana si setul de Tarot Rider Waite cu brosura in limba romana.

 

<<< inapoi la prima pagina


 

Etalare personalizata a cartilor de Tarot

Click aici

 Universul-Aromelor.ro - Un magazin virtual cu betisoare, conuri si esente parfumate, lumanari, sare de baie si accesorii pentru aromaterapie!

 

Taxe livrare:

- 15 RON prin posta

- 35 RON prin curier

Detalii

Talismane-Amulete.ro - primul si cel mai mare magazin virtual online din Romania cu amulete si talismane unisex, pentru sanatate, dragoste, abundenta, cariera, protectie, succes, magie si noroc, din metal, inox, argint, aur, os, lemn si ceramica, cu livrare prin posta sau curier rapid in Romania sau strainatate.

Castiga ACUM bani cu site-ul tau! Inscrie-te GRATUIT in programul de afiliere.

Feng Shui Consult - consultanta Feng Shui, echilibrari de locuinte si sedii de firme, cursuri Feng Shui

Link-uri utile:
Feng.Shui.ro - cel mai mare magazin virtual cu remedii Feng Shui din Romania

Cel mai mare anticariat ezoteric-virtual din Romania